Het Freelance draaiboek Kickstart

Kickstart jouw freelance business

Freelance Kickstart is het basis draaiboek die jouw als freelancer een vliegende start geeft zonder complexiteit.

De cursus is momenteel in ontwikkeling maar ik wil jou nu al de gelegenheid geven om deze voor een hele scherpe pre-sale aanbieding aan te kunnen schaffen.

Jij claimt op deze manier de mogelijkheid om tijdens de lancering de volledige cursus aan te schaffen met een unieke eenmalige kortingscode.

LET OP: deze pre-sale aanbieding loopt zolang de cursus in ontwikkeling is. Bij de lancering betaal je vanaf dat moment de normale prijs.

SCHRIJF JE NU IN!

Freelance Kickstart

  • Een compleet draaiboek om jouw freelance journey te starten
  • 5 modules
  • Op jouw eigen tempo te doorlopen
  • Kant-en-klare templates
  • Levenslang toegang tot alle modules

Van € 499,- voor maar € 299,- (inclusief btw)

Aanbieding geldig zolang de pre-sale loopt.

Overzicht modules

Veel gestelde vragen

Deze cursus is voor iedereen die wil leren hoe ze hun freelance journey zonder complexiteit kunnen starten en datgene kunnen gaan doen waar zij het beste in zijn. Ook ervaren freelancers die al een tijdje bezig zijn kunnen dit als hulpmiddel gebruiken.

Bespaar je de moeite van al het uitzoekwerk. Dit heb ik al voor je gedaan. Als je de cursus hebt doorlopen heb jij alle handvatten om een kickstart te maken met jouw freelance carrière.

Ik neem je in 5 modules mee van het ontdekken wie jij bent en waar je voor staat, je eerste sale t/m zichtbaarheid en bouwen aan je (persoonlijke) merk.

Scroll een stukje naar boven voor een overzicht van alle modules.

Je hebt levenslang toegang tot alle modules van de cursus.

De cursus is momenteel nog in ontwikkeling. Zolang de ontwikkeling nog niet is afgerond krijg jij de mogelijkheid om de cursus voor een super scherpe pre-sale aanbieding aan te schaffen.

Om hier gebruik van te kunnen maken dien je jezelf via één van de knoppen op deze pagina in te schrijven. Zodra de cursus gelanceerd wordt krijg je een unieke kortingscode via de e-mail die je eenmalig kunt inzetten bij het afrekenen.

Schrijf je in voor De FastProgress Nieuwsbrief. Hier deel ik regelmatig updates over de voortgang en iedere maandagochtend ontvang je 1 bruikbare tip voor groei in leiderschap, focus of resultaat voor je bedrijf.